Честит рожден ден на най-старата трупа в България!

Пловдивският драматичен театър „Н. О. Масалитинов“ получи специално поздравление от отдел „Култура“ към Община Пловдив

Приемете моите, и на екипа на Община Пловдив, най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод навършването на 139 години от основаването на Драматичен театър – Пловдив! Честит рожден ден на най-старата трупа в България!

 

Със сигурност тази респектираща годишнина е повод за гордост и удовлетворение от постигнатото и за благодарност към хората, допринесли за това, Драматичен театър – Пловдив да е една от най-престижните и обичани културни институции в нашия град. И в България! 

 

Пловдивският театър не само поддържа високо художествено и професионално ниво на спектаклите, които представя на публиката, но е и вдъхновяващ пример за всички останали културни институции!

 

Вярвам, че положителната енергия, обичта на публиката и признанието за успехите ще продължат да бъдат онази градивна и съзидателна сила, която ще продължава да увенчава с успех и слава делото на създателите на първия професионален културен институт в нова България!

 

Пожелаваме на цялата трупа на Драматичен театър – Пловдив  още много добри спектакли, роли, режисьори, турнета, театрални предизвикателства, които да радват и провокират публиката. И тя винаги да Ви отговаря със същата любов!

 

 С уважение,

ПЛАМЕН ПАНОВ                                    

Заместник-кмет „Култура, археология и туризъм“

 

11 декември  2020 година

Подобни статии

Top