Честита Баба Марта, ботевисти!

КПБП благодари на участниците във вчерашното автошествие и обеща пълна подкрепа на отбора

„Честита Баба Марта, ботевисти!

Пожелаваме на всички да са здрави и да продължават да подкрепят любимия отбор с цялото си сърце!

Благодарим Ви за участието в проведеното на 29.02.2020г. автошествие, както и във всички други инициативи, насочени към постигане на общата ни цел – завръщане в нашия дом. За пореден път показахме, че „любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре”. Вярваме, че само чрез непрестанна подкрепа на отбора и защитаване на жълто – черната идея, всички заедно, скоро ще имаме още поводи за радост.

 

View this post on Instagram

 

Честита Баба Марта, Ботевисти!

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Бихме искали да изразим благодарността си към представителите на правителството и общината, които спазиха поетите ангажименти и благодарение на които вече виждаме реална възможност да бъде завършен строежа на нашия стадион. Ще продължаваме да следим процеса по довършването му, като ще настояваме за непрестанна информираност на жълто-черната общественост. Надяваме се, че няма да се наложи да предприемаме нови действия и инициативи за постигане на общата ни цел.

Всеки истински ботевист вярва в заветите, оставени от нашия патрон – силно да любим и мразим. Обичаме отбора си безрезервно, и бихме се изправили срещу всичко и всеки, който не работи в негов интерес. В същото време ще подкрепим с всички сили всяка проява на професионализъм и работа в интерес на Ботев Пловдив.

Да си пожелаем успех в предстоящата битка за Купата на България!

Само Ботев! Колежа чака!

Подобни статии

Top