Четири метода, с които да привлечем любовта

В любовта и на война всичко е позволено

Жените прибягват до какви ли не странни метода само и само да привлекат някой мъж. Често жените смятат, че външния им вид е определящ за това дали ще срещнат любовта. Но това не е така.

Вижте пет неочаквани метода, с които да привлечете любовта – предложени от психолога Михаил Лобковски:

1. Готовност за запознанство

Какво може да направи мъж, който вижда жена, на чието лице е написано „на разстояние“? Първото условие, което трябва да бъде спазено, за да се запознаете с някого е да бъдете готови за това. Често пъти жените реагират грубо на опита на някой мъж да ги заговори. Това е първата най-голяма грешка. Спазвайте най-малко правилата на благоприличието, а и няма нищо лошо в новите запознанства.

2. Липса на проблеми

Много жени твърдо вярват, че правилният човек в живота им няма да дойде само за любов и радост, а за да ги отърве от проблемите. Постарайте се сами да се справяте с проблемите си. Търсете мъж, за да споделяте живота, а не за да върши нещата, които вие не можете или не искате да правите. Плашещо е да започнете запознанство като излеете всичките си проблеми на човека. Не е необходимо да поставяте всички карти „на масата” и то при първата среща, достатъчно е просто да говорите, за да се опознаете.

3. Самоувереност

Несигурното лице от всеки пол излъчва заплаха. Разбира се, много хора са малко неуверени, когато се запознават с човек от противоположния пол. Но откровеният страх от непознат и манията за неговите „несъвършенства“ със сигурност няма да ви придадът чар.

4. Независимост и сила

Много хора мислят, че мъжете предпочитат слабите и подчинени жени. Всъщност, уверен човек не трябва да се утвърждава за сметка на жената, той се нуждае от равен. Но не е необходимо да бъде от социалния кръг на мъжа. Не забравяйте, че никои представител на силния пол не търси жена, която да му бъде „дъщеря“. Вие сте отделна личност без значение дали имате или нямате човек до себе си. Всеки си търси половинка, за да бъде допълван, но преди това той трябва да стане завършена личност. Две половинки не правят едно цяло, но две отделни личности могат да споделят живота си до края.

Подобни статии

Top