Четирима възрастни пострадаха при катастрофи в Пловдив и Асеновград, шофьорите-младежи

Възрастна жена пострада при пътно произшествие вчера в Асеновград. Около 14 часа на тел. 112 постъпило съобщение, че на ул. „Книжна фабрика“ движещ се на заден ход лек автомобил „Ауди“ блъснал 77-годишна пешеходка.

Пенсионерката е настанена в болница, по данни на лекарите няма опасност за живота й. Колата управлявал 22-годишен, чиято алкохолна проба е отрицателна. Работата по досъдебното производство продължават служители от районното управление.

Трима са в болница след верижна катастрофа вчера в Пловдив. Около 16.15 часа, на кръстовище между бул. „Руски“ и ул. „Янко Сакъзов“, автомобил „БМВ“ ударил изчакващия за ляв завой лек автомобил „Мерцедес“, навлязъл в насрещната лента и се сблъскал с лек автомобил „Ауди“.

Пострадали са 58-годишният шофьор на третата кола и две пътнички в нея, на 56 и 51 години. Зад волана на „БМВ“-то бил 22-годишен, а на „Мерцедес“-а – 20 годишен.

Тримата шофьори са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“.

Подобни статии

Top