Чичо Венци: На базата на Ботев въобще не трябва да се играят мачове!

Скоро в Коматево ще стане голяма беля, да не реват от съдийството, защото футболистите им падаха като застреляни с 45-и калибър

Президентът на Славия Венцислав Стефанов нападна остро отбора на Ботев (Пловдив) и дори защити съдийската бригада от първия полуфинален мач за Купата на България, начело с Валентин Железов.

“Първо, съдийството беше перфектно. Второ, по-малко да реват, защото на техния стадион изобщо не трябва да се провеждат мачове. Защото много скоро там ще стане голям проблем. Така, както всички отбори играхме и играем на други стадиони, така и те да си намерят такъв, където да играят, докато не си направят стадиона“, избухна ексцентричният шеф на Славия пред „Тема спорт“.

„Нека покажат някое грешно отсъждане на съдията. Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?

Някои от техните играчи бяха като за наградите „Оскар“. Падаха като застреляни с 45-и калибър и после ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш как стават и тичат. През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не – камъни, стотинки. Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са по-мъжкари от тях. Съдията им бил виновен“, завърши президентът на Славия.

Подобни статии

Top