Чичо Венци: На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол (ВИДЕО)

Президентът на Славия предложи Асен Караславов да свири реванша тази вечер

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи словесната си война с феновете на Ботев (Пловдив), които го обвиниха, че е близък с рефера Станислав Ставров и че играчи на „канарчетата“ са били заплашвани.

„Познавам г-н Ставров от няколкото срещи, които е свирил на Славия и нямам претенции към този съдия. Мисля, че е един от доблестните хора в българския футбол. Ескалацията на футболно хулиганство не намалява и е крайно време органите да вземат мерки. На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, защото отгоре висят дузина екзалтирани и в неособено адекватно състояние фенове“, заяви Венци Стефанов пред Канал 3.

„Готов съм и Асен Караславов да бъде съдия на този мач, ако те искат. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достойнство да се извинят след мача. Страхотно много уважавам ръководството на Ботев. Ако един футболист на Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой друг от Славия го е заплашил, аз съм готов да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е подход на Славия, никога не е било и няма да бъде“, добави ексцентричният бос.

„Явно тези фенове на Ботев никога не са дали и 1 лев за спорт, не са отделили от собствените си пари за издръжката на един клуб и затова сега разпространяват такива небивалици“, завърши президентът на Славия.

Сничка: kanal3.bg

Подобни статии

Top