Чичо Венци пак злорадства срещу Ботев!

Президентът на Славия се подиграва на „канарчетата“ как уж били сигурни в Купата, пък им вкараха гол с пета

Президентът на Славия Вен­цеслав Стефанов заяви пред „Те­ма Спорт“, че с предстоящия фи­нал за седмото място между „бе­лите“ и „болярите“ главният ме­ниджър на Етър и нов селекцио­нер на националния отбор Краси­мир Балъков се опитва да откло­ни темата за повиквателните за мачовете с Косово и Чехия. Веднага след като Бала обяви иг­рачите, членът на Изпълкома го атакува за мениджърски интере­си. Героят от САЩ`94 не му ос­тана длъжен и заяви, че Стефа­нов прави тези изказвания, за да нагнети напрежението преди финала за седмото място.

В две срещи в рамките на три дни Славия и Етър ще определят по-добрия, тимът, който ще стигне до баража за квота за европейските клубни турнири. Първият двубой е на стадион „Славия” днес от 20:00 часа, а реваншът на 23 май, четвъртък, във Велик Търново.

„С предстоящия сблъсък между Славия и Етър той отклонява темата от истината, която му казвам. Иначе е мач като мач. В него нека победи по-добрият. Аз му казвам истината, защото виждам какви поръчки се изпълня­ват. Зная кой е мениджърът, кои са футболистите… Извинявай, но играчи като… Не искам да ги изброявам, че ще свърша услуга на някого. Ще му кажа тези неща и в очите, разбира се. Но хората трябва да знаят. Оставете Чунчуков или Ради Кирилов защо ги няма. Аз говоря за доказани фут­болисти като Симеон Славчев и Георги Миланов. Георги Петков бил стар, на 42 години, ами него­вият вратар (б.а. – Христо Ива­нов от Етър), дето е на 37 годи­ни, той млад ли е? Вкара си не ав­тогол, ами супер автогол. Ами Исмаил Иса, той в Дунав не е ти­туляр…“, категоричен бе прези­дентът на столичани.

За битка­та за седмото място и евенту­алния бараж за Лига Европа той добави: „Тези два мача с Етър не са ни определящи. Нито клубът зависи от тях, нито бъдещето ни. Ако спечелим, добре. Ако ли не – няма драми. Аз съм казал на момчета­та, че тези два мача са си за тях. Те са си ги извоювали и да се за­бавляват. Дай Боже пак да игра­ем с Левски. Един мач е, нищо не се знае. Те и Ботев (Пловдив) ска­чаха и викаха: Ние сме новите носители и oп… вкараха им гол с пета“.

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков сподели, че двубоят днес няма да реши спо­ра. „Отиваме с ясното съзнание, че мачът няма да се реши още в София. Уважаваме и ценим всеки отбор, срещу който играем, но нашата цел е краен резултат, който да ни даде право на учас­тие в баража за Лига Европа. Най-важна за тези срещи е наст­ройката. Ще има ротации в със­тава, защото сме наясно, че ни чакат два тежки мача. Трябва да разпределим силите на футбо­листите за двата мача, за да имаме балансиран отбор и в две­те срещи“, каза Бала.

Подобни статии

Top