Чичо Венци: Разумът и интелектът надделяха над простотията! (ВИДЕО)

Георги Петков ще пази още една година, Загорчич остава начело доживот

„На Славия й приляга тази Купа на България. Най-много се радвам, че празнуваме този успех в деня на победата. Не на Европа, а на победата. Посвещавам го на моя приятел Младен и на всички хора, които се трудиха и се бориха за успеха на Славия“, заяви „белия“ президент Венци Стефанов след успеха на отбора с дузпи над Левски във финала, донесъл първи трофей на клуба от над 20 години насам.

„Радвам се, че разумът и интелектът надделяха над простотията. На стадиона много говориха по мой адрес и на покойната ми майка, която гледа отгоре и сега аз съм много щастлив. Нашият отбор, съставен само от млади българи, показа, че може да се бори с 8-10 скъпоплатени чужденци.

На Левски ще кажа – никога не слагай тигана преди да хванеш рибата, а те го сложиха много рано – предварително. Безкрайно съм щастлив, посвещавам този успех на децата и внуците си, както и на всички, които уважават Славия. Левски не си вкараха положенията, а във футбола като не вкараш, ще ти вкарат. Изстрадахме го този триумф.

Загорчич има доживотен договор. Той е голям треньор и може да си тръгне само, ако получи предложение от чужбина“, добави Стефанов.

Ето какво заявиха и други от главните действащи лица на финала.

Подобни статии

Top