ЧРД на Лазар Марин!

Радослав Апостолов-Щайгата пред нов договор с Ботев

Левият защитник на Ботев (Пловдив) Лазар Марин празнува рожден ден днес. Футболистът, който спечели Купата и Суперкупата на България през 2017-а година, се завърна при „канарчетата“ след добър период в Грузия. Там като играч на Торпедо (Кутаиси) Лазар спечели Купата на страната, игра и в еврпопейските клубни турнири.

Халфът Радослав Апостолов пък е близо до нов договор с Ботев. 21-годишният футболист досега бе постоянно преотстъпван, но с изявите си по време на подготовката е впечатлил спортно-техническия щаб. В контролите в Турция треньорът Николай Киров го използва на няколко позиции. Така Апостолов е много близо до титулярното място на поста, на който през есента се изявяваше преминалия в Лудогорец Серкан Юсеин.

Щайгата, както е известен сред феновете младия футболист, игра за Ботев като десен бек и дори като втори нападател в отделни моменти от контролите, което го прави още по-ценен, защото може да запълва дупки, породени от евентуални контузии и наказания. Настоящият му договор изтича в края на сезона, но до края на месеца той ще получи предложение за нов, който най-вероятно ще е за още две години.

Подобни статии

Top