Д-р Емил Караиванов: Истинското преобразяване на  квартал „Запад”  е отношение към хората

„Истинско преобразяване преживява един от най-големите ни асеновградски квартали – “Запад“ и това става с внушителна европейска инвестиция, която община Асеновград спечели.

Само след броени дни ще бъде сключен договор за изпълнение и на последния етап, т.нар. Зона 5 за квартала „Запад“ по  ОП “Региони в  растеж”.“

Това заяви д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на общината, който заедно с кандидати от листата за общински съветници на БСП за България се срещна с десетки жители на квартала

Съкварталците затрупаха д-р Караиванов с още предложения за квартала, поставиха въпроси за контрола, за видеонаблюдението, не бяха спестени и тревоги около проявите на вандализъм, от които кварталът не е застрахован в преобразения си вид.

  „Ние всички сме удовлетворени от факта, че грозните и запуснати  междублокови пространства тук вече са в миналото, на тяхно място има привлекателни детски и спортни площадки, модерни квартални градинки, изобщо един модерен европейски квартал. Убеден съм, че стриктният контрол върху изпълнението от страна на общината ще гарантира успешното финализиране на цялостния проект за квартал „Запад”, категоричен бе д-р Караиванов и заключи с думите: Защото истинското преобразяване на квартал „Запад“ е отношение към хората, а общината е гарант за качествено финализиране на проекта“.

Подобни статии

Top