Д-р Грудев към музиканти и поети от Асеновград: Професията ви е призвание

УВАЖАЕМИ ТВОРЦИ, ПОСВЕТИЛИ СЕ НА МУЗИКАТА И ПОЕЗИЯТА,

Приемете моите сърдечни поздрави по повод 1-ви октомври – Международният ден на музиката и поезията. Желая Ви вдъхновението, ентусиазмът и пламъкът на творческата муза у вас никога да не стихват. Вие, Вашите учители и последователите Ви пренасяте музикалното и поетичното изкуство от хилядолетия насам.

С дейността си свързвате хора от различни националности, етноси, религии и култури. Музиката е най-универсалният език, който не признава граници и ограничения. А поезията притежава силата да обедини емоционалния и духовния свят на всеки един от нас, способна е да ни промени. Изразявам дълбокото си уважение към музикалните изпълнители и поетите, които въпреки трудностите, породени от пандемията COVID-19, продължават активно да допринасят за развитието и обогатяването на културния  живот в община Асеновград.

Благодаря Ви за магнетичния заряд, който внасяте в града ни на всеки празник! Разкривайте себе си на сцената и подарявайте на хората уникални преживявания, докосвайте сърцата им, разчувствайте! Защото съвременният свят има нужда точно от това. Бъдете здрави и всеотдайни към професията си! Търсете нови творчески предизвикателства и не спирайте да доказвате, че да си музикант и поет е призвание.

Подобни статии

Top