Д-р Грудев: Всеотдайността на медиците ни носи силата на новия живот - DC news

Д-р Грудев: Всеотдайността на медиците ни носи силата на новия живот

Общината ще отдели пари, за да подпомагне ремонта на АГ отделението в асеновградската болница

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев бе сред официалните гости на днешния Бабинден в МБАЛ – Асеновград. Градоначалникът поднесе букет цветя и своите пожелания за здраве и дълголетие на медиците от акушеро-гинеколгичното отделение на здравното заведение.

„Радостен съм да поздравя всички медицински лица, посветили се да даряват радост, изпълнявайки своята хуманна мисия, по случай Деня на родилната помощ, популярен още като Бабинден.  Във времена на сериозни предизвикателства, Вашата всеотдайност ни носи щастието да посрещаме новия живот със силата на Надеждата и Обичта! За труда и вярата Ви, заслужавате нашата почит и уважение, които днес поднасям лично от мое име и от името на нашите съграждани! На всички Вас желая здраве, енергия и удовлетвореност от Вашето значимо призвание“, обърна се към медиците д-р Грудев и ги поздрави за празника.

В заключение кметът на Асеновград съобщи, че общината ще отдели средства за закупуване на материали за ремонт на АГ отделението в асеновградската болница.

Както в цялата страна, така и в МБАЛ – Асеновград Денят на родилната помощ бе отбелязан тържествено с ритуално измиване ръцете на главния лекар на отделението д-р Богдан Червенков.

Подобни статии

Top