Д-р Христо Грудев: Да повярваме, че чудото очаква всеки един от нас!

Уважаеми съграждани,

Удоволствие е за мен да поднеса своите поздрави днес, на един от най-големите християнски празници Възкресение Христово! Той носи в себе си ярки послания за нов живот, добрина и повече вяра в доброто. Великият ден, в който възкръсва Христос ни дава надежда, показва ни, че трябва да бъдем съпричастни към болки и щастие, да обичаме близките си. В днешния светъл празник дарете хората около вас с любов и внимание, споделете времето си с тях, докажете подкрепата си към техните дела.

Нека на Великден се изправим гордо и прекрачим с лекота над житейските трудности. Важно е да повярваме, че чудото очаква всеки един от нас. Да отправим молитва за здраве, мир и дълголетие. Спокойствието и топлина на деня да ни бъдат верни спътници.

Сега е времето отново да отправя своите благодарности към всички, които бяха и продължават да са съпричастни в битката срещу пандемията от COVID-19. Те са хората, които доказват, че всеки ден може да бъде велик, спасявайки живот, помагайки доброволно и безвъзмездно, оказвайки морална и материална подкрепа.

Скъпи жители на община Асеновград, желая ви светли великденски празници! Бъдете здрави и добри! Нека Възкресението Христово донесе на всички ни вяра и надежда за по-щастливи дни!

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград  

Подобни статии

Top