Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018 - DC news

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

Пловдив бие рекорда – за първи път в историята на конкурса три награди отиват в един град

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“ е д-р Павел Панов,  София.

Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти.

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника”  получи д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел.

С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет”  бе отличена дентална практика на д-р Иванка Обрешкова.

Бяха раздадени и много специални награди, две от които с особена стойност – първата – на д-р Валентин Павлов. Д-р Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.

И втората – на д-р Иванка Обрешкова – за „Дентален мениджър и зъболекар – пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”

Новината от това издание на конкурса е, че той вече не е национален – прекрачи границите на България. Аудиторията приветства с „Добре дошли“ д-р Боривойе Чирич, Сърбия и д-р Йоав Мазор, Израел.

За първи път в историята на надпреварата всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата – част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

1 2
Top