D2 търси най-добрата ученическа банда за 2015 г.

D2_1

Двадесет ученически банди от страната се включиха в конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” със свои авторски парчета. Те ще бъдат оценявани от поп групата D2.

Първият концерт е в Пловдив днес от 19 ч на площад “Стефан Стамболовот северозападната страна на фонтаните. В него ще вземат участие групи от  Пловдив, Хасково, Нова Загора и Ямбол.

Големият финален концерт на „Голямо междучасие 2015”, ще се проведе на 12 септември 2015 г., пред паметника на Съветската армия в София от 19 ч.

Участие в него ще вземат групите участници от София и трите групи, събрали най-голям вот при гласуването .

До 9 септември 2015 г. в сайта на конкурса: www.d2band.com се провежда електронно гласуване, което ще определи финалистите.

Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне – „Голямо Междучасие 2015”, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големи градове на България.

От трите групи финалисти D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

Националният музикален конкурс се организира от D2 с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top