Да си спомним за големия човек и треньор Димитър Григоров (ВИДЕО)

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) започна серия от представяния на исторически личности и събития за „черно-белите“

На 14 декември 2019 година историческата част от Черно-бялата Коледа бе посветена на именития треньор на Локомотив, белязал ярко клубния летопис – Димитър Григоров.

Макар тогава да бе представено най-значимото от житейския му път, то по обясними причини бе невъзможно да се разкаже всичко интересно и важно, през което Григоров преминал.

Ето защо Фенклуб Локомотив (Пловдив) създаде специално видео, което е разказ за вълнуващия и забележителен, богат на превратности житейски път на Григоров. Самият факт на времетраенето на записа подсказва за това – почти 28 минути.

По стечение на обстоятелствата, дните ни напоследък предоставят обилие от време. През него мнозина се обръщат към духовните ценности, към света на изкуството или се стремят да черпят примери от миналото. Именно такъв исторически разказ предлагаме сега – за живота на човек, чиито дела и личност будят възхита, вдъхновяват.

Същевременно, с това обявяваме и цялостното ни начинание да представим още от съдържанието на Черно-бялата Коледа. Така, следващата публикация ще бъде посветена на изложбата с артефакти от локомотивския летопис. Това обаче е предстоящо в идните дни, а сега – пожелаваме пълноценна среща с големия човек и треньор Димитър Григоров.

Подобни статии

Top