Дългогодишен директор на детска градина в Асеновград се пенсионира, общината с мил жест

Надежда Джиголинова се пенсионира след дълги години в ръководството на ДГ „Зорница“

Община Асеновград поднесе плакет, букет цветя и подарък на Надежда Джиголинова – дългогодишен директор на ДГ „Зорница“. Повод за жеста е нейното пенсиониране. Тя е един от отдадените на работата професионалисти, които със сърце се грижеха за развитието на детското заведение и за отличната грижа на децата, които го посещават.

Джиголинова бе лично поздравена от директора по хуманитарните дейности в община Асеновград Живка Георгиева, която поднесе поздравите на градоначалника.

„Позволете ми от името на кмета на града доктор Христо Грудев и от свое име да ви поздравя по повод един от най-ключовите моменти в живота на човека – Вашето пенсиониране! От името на ръководството на общината изразявам признателността и благодарността за дългогодишната Ви всеотдайна работа и служба в сферата на българското образование. Вие сте коректен и отговорен професионалист, съпричастен колега, готов да помогне с отворено към всички сърце. Нека ентусиазмът Ви за личностно развитие никога не стихва! Пожелавам Ви заслужен отдих и слънчеви дни със семейство и приятели. Бъдете здрава, защото здравето е най ценно от всичко!“, завърши поздрава Живка Георгиева.

 

Подобни статии

Top