Данчо Лазаров упълномощи Любо Ганев да управляза заедно с него! (ВИДЕО)

Изненадата стана на днешното Общо събрание в Кзанлък, другият кандидат Борислав Кьосев ще подкрепи Ганев за президент на БФВ

Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров ще упълномощи вицепрезидента Любомир Ганев да ръководи централата наравно с него до 13 март 2020 година. Тогава трябва да се проведе извънредното Общо събрание в София.

„Ганев ще навлезе в нещата. Когато събранието се проведе на 13 март, наистина да може да встъпи в длъжност напълно подготвен и да управлява федерацията. Най-радващото е, че приключихме един кризисен момент, не че всички страсти са приключени. Показахме един път, по който трябва да се решават проблемите в спорта. Радвам се, че събранието се проведе с такава активност“, заяви Лазаров след проведеното в Казанлък Общо събрание.

Кандидатът за президент на БФВ Борислав Кьосев обяви, че ще подкрепи кандидата за председател на Управителния съвет на централата Любомир Ганев, който беше издигнат от Инициативния комитет за промени в българския волейбол.

„Ще подкрепя Любо Ганев за президент на БФВолейбол на следващото Общо събрание, което трябва да се проведе на 13 март“, коментира Кьосев.

На днешното Общо събрание в Казанлък присъстваха представители на общо 103 клуба, а Любомир Герасимов и Деко Григоров бяха освободени от Управителния съвет на БФВолейбол.

Подобни статии

Top