Дани Каназирева: Нека освободим Пловдив от примирението пред партийните централи!

Дани Каназирева е кандидат за кмет от СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ

Статукво или промяна? Минало или бъдеще?

Пловдив не е само вторият по големина град в България. Пловдив е различен. Пловдив е хилядолетна традиция. Пловдив също е многообразие. Пловдив сме всички ние.

Позволихме им обаче да ни разделят – от едната страна са те, затънали в корупция и страх от погледите ни. От другата страна сме ние – хората, които искаме достойно и различно управление.

Не винаги сме били така разделени. От нашия град са тръгвали исторически събития като Съединението. Тук са се раждали едни от най-добрите спортисти, тук са творили едни от най-големите имена на изкуството.

На 27 октомври нека направим

Пловдив отново различен,

какъвто винаги е бил в своята история. Дължим го и на себе си, и на хората преди нас, но най-вече го дължим на децата си. Нека освободим Пловдив от примирението пред партийните централи и от зависимостта от неясни икономически кръгове. Нека покажем, че Пловдив е различен, защото хората на Пловдив не сме безразлични.

Можем ли да останем под властта на този овехтял партиен модел? Можем, но само ако искаме да продължат да разпродават града ни, да разпределят всичко помежду си, а за нас да остават само обидата и потрошените тротоари.

Ние обаче сме пловдивчани. Ние не се примиряваме със статуквото. И днес сме изправени пред избор:

минало или бъдеще?

Не е вярно, че само пионка може да бъде кмет. Не е вярно, че парите идвали само заедно с посочен кандидат. Това не са техни лични пари, нито са на бащите им. Пловдив изработва своите пари и никой не може да ни ги отнеме. Въпросът е какво повече можем да постигнем с тези пари.

Не ги слушайте, че всичко било предопределено. Или пък, че само хората от властта имат шанс. Те имат интерес да ни лъжат, за да ни обезверят. Ние пък имаме свободата да не се отказваме за нашия град. Ставаме все повече и те го виждат.

Не мога да се меря с царете на обещанията. Мога обаче да водя

политика на диалог и уважение.

Показала съм вече, че мога да работя с подготвени хора и да защитавам компетентно интересите на града ни. В последните години се срещнах с хиляди пловдивчани. Всеки ден имах срещи в различни райони на града. Знам от какво има нужда всяко кътче от Пловдив. За тях е важно да се снимат на площада, за да покажат снимката на началниците си в София. За нас обаче е важно всеки тротоар, всяка квартална градинка и всяка пейка пред блока да са здрави и чисти. Това е разликата между другите кандидати и нас.

1 2

Подобни статии

Top