Дани Каназирева: Нека освободим Пловдив от примирението пред партийните централи!

И този път съм единствена

срещу кандидатите на статуквото.

Често ме питате как се състезавам с тези мъже. За мен обаче по-важен е друг въпрос – дали изобщо виждаме мъжество в плоитиката в Пловдив. Единият чака да го посочат отгоре, другият крие от коя партия е.

Този път ще бъде различно. Нека заедно наложим ред в Пловдив. Нека заедно върнем достойнството на града ни. Имам смелост и решимост за това. Имам и вашата подкрепа, която личи по време на стотиците ни срещи.

Заедно можем да направим крачка напред и

да откажем да играем в техния театър.

Отказахме предложенията да сме част от партийни коалиции, да ни подкрепят големи или по-малки партии. Обединения, които са постигнати в някакви софийски офиси, не струват и пет стотинки. Искам обединение с хората на Пловдив, независимо от тяхната партийна принадлежност, защото градът трябва да е за всички. Избрахме по-трудния път и заедно с нашите кандидати сме всеки ден сред пловдивчани. Подготвихме единствената подробна програма за управление на Пловдив, с конкретни задачи още от първия ден. Предлагаме конкретни решения и не си служим с празни лозунги и приказки.

На 27 октомври сами трябва да решим по кой път искаме да продължим. Пловдив заслужава това усилие. В деня на изборите нека си отговорим честно на въпроса какво искаме – още от същото, което не харесваме или е време за нова и различна енергия.

Аз мога да ви обещая само да работя за Пловдив. Да изградя силен и подготвен екип. Да бъда близо до вас във всеки един район. Нека проявим смелост и направим следващата крачка.

Ще бъде различно.

1 2

Подобни статии

Top