Дани Каназирева: При броенето се случват „чудеса“, но аз съм морален победител

Каназирева посочи, че с всеки избор „Съюз за Пловдив“ удвоява резултатите си

„Нека да изчакаме крайния резултат!“. Това заяви пред DCNEWS Дани Каназирева, която бе посочена от социологическите агенции като вероятният опонент на Здравко Димитров на балотажа.

По-рано обаче тя коментира пред БНТ, че се чувства като морален победител.

„Вижте, аз съм морален победител! Да, не знам все още дали това е така, защото знаете, че при броенето на бюлетините в нашата действителност се случват „чудеса“. Но съм моралния победител, тъй като показах на всички, че въпреки огромната медийна пропаганда срещу мен, въпреки социологическите манипулации, ние на всеки един избор удвояваме резултатите си“, посочи Каназирева.

„Аз съм сигурна, че ако имаме честни избори, а ние нямаме нито един купен глас, ние нямаме корпоративен вот, ние разчитаме само на Пловдив, то ние със сигурност ще бъдем на балотаж“, допълни лидерът на „Съюз за Пловдив“.

Тя съобщи, че нейният щаб е подал жалба до ОИК в 14.00 ч., тъй като социологически агенции, провеждащи екзитполове в Пловдив, са написали в анкетите участниците в балотажа предварително. По този начин Каназирева коментира подадените от три партии в ОИК жалби, че има манипулирани резултати в екзитполовете.

Припомняме, че по-рано от БСП съобщиха, че застъпници и представители на „Съюз за Пловдив“ са попълвали масово въпросниците на социологическите агенции в екзитполовете пред секциите, като по този начин са изкривили резултатите от проучванията и са въздействали психологически върху избирателите.

Застъпници на една от партиите изкривяват вота на екзитполовете в Пловдив

Подобни статии

Top