Дарина Павлова отказва сватба с италиански актьор

Пръстен без предложение!

Силно преувеличени се оказват слуховете за годеж между вдовицата на Илия Павлов – Дарина и италианския актьор Джулио Берути. Двамата в действителност са заедно, но Павлова категорично няма намерение да се омъжва, твърдят нейни познати. „Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време“, написа Дарина Павлова в социалната мрежа и подплати думите си с романтично фото.

На снимката тя и Джулио са се хванали за ръце, а на безимения пръст й блести диамантен пръстен. Близки до Дарина потвърдиха, че бижуто е подарък от 35-годишния актьор, но не е било придружено от предложение за брак, пише „Галерия“.

Любовта на 56-годишната Дарина и Джулио търпеше доста обрати през годините. С младия италианец няколко пъти се разделяха, а в медиите слуховете за обратната му ориентация ставаха все по-упорити. Появиха се и догадки, че връзката им е рекламен трик, подшушнат от пиара на Дарина – Сандро Рубини.

Наскоро италианските медии разкриха, че Джулио все по-често е забелязван в дома на вдовицата в центъра на Рим и двамата отново са се събрали.

Източник и снимка: show.blitz.bg

Подобни статии

Top