Дървета с валентинки цъфнаха в Раковски

Сърчица окичиха клоните на дърветата на любовта

Децата от Общински Младежки Клуб – Родолюбец  създадоха пролетно настроение  и зарадваха гражданите на град Раковски по случай празника  на любовта – Свети Валентин.

Родолюбците  вдъхнаха живот на  дървета  на любовта,  които бяха украсени с изработени от тях валентинки с романтични послания.  Изработената от децата неповторима украса под формата на пъстри сърца бе поставена от служители на ОП „Благоустрояване и превенция“ на дървета в центъра на кв. Секирово и пред сградата на  община  Раковски.  Сърцата са  с послание отправено към всички граждани – да се обичаме, да бъдем добри и да бъдем приятели.

„Идеята ни е да внесем повече добро настроение в  родния ни град, да има повече усмивки  и  повече пламъчета  в очите на всички“, обясниха децата.

Секретарят на местната общинска комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни  Веселин Делипетров, изрази надежда  гражданите да оценят старанието на децата, които въпреки натоварената си програма намериха време да създадат настроение в града.

„Когато се работи добре с подрастващите и те бъдат насочени към полезни дейности, които да са в полза на обществото няма как да не се получават и добри резултати. Изказвам голямата си благодарност към децата за старанието, което са положили и времето, което са отделили“- каза Делипетров.

Подобни статии

Top