Дърво потроши три коли в „Тракия“

дърво

Съборено от силния вятър дърво потроши три коли

в пловдивския район „Тракия“, научи DCNEWS. За инцидента до бл. 100 разказаха очевидци.

Дървото се стоварило рано тази сутрин на паркинга до блока. На място са екипи на пожарната и „Градини и паркове“, които в момента отстраняват дървото от леките коли. Нанесени са щети на автомобилите.

Още едно дърво е паднало върху лек автомобил – на ул. „Радко Димитриев“ до военния хотел. И там екип на пожарната е на място.

Общо десетина сигнала са получени на тел. 112 за паднали дървета в Пловдивско. Единият от тях, за който DCNEWS вече ви съобщи, е в Асеновград.

Три сигнала за паднали дървета върху пътното платно са отработени от пожарната. Около 5.00 ч. на Ягодовско шосе напречно  на пътя е паднало дърво, което вече е отстранено и пътят е разчистен.

На бул. „Шести септември“, в близост до Гребната база рано сутринта също е рухнало дърво на улицата. То е премахнато от екип на пожарната.

Огнеборците са отстранили и дърво, което е затворило в ранните сутрешни часове кръговото, свързващо околовръстното и Пазарджишко шосе по посока Асеновград.

В момента се работи по сигнал на ул. „Иван Вазов“ в района на Тютюневите складове. Там минувачи са съобщили, че е паднало заграждението около опасните сгради.

Постъпили са и сигнали за паднали клони от силния вятър. По тях работят екипи на ОП „Градини и паркове“, уточниха от пожарната.

Снимката е информативна

Подобни статии

Top