Държиков: Всички певци за Нова година са звезди. А Лили Иванова си ляга рано

55 хиляди лева дава общината за веселбите на Коледа и Нова година

Всички певци, които сме поканили да веселят пловдивчани за Нова година на площада, са звезди. Това заяви зам.-кметът по култура Александър Държиков пред журналисти днес, докато представяше афиша за коледните и новогодишни празници на общината. Така той отговори на медиите дали за Нова година е поканена някоя звезда на площад „Стефан Стамболов“.

На въпрос дали са верни твърденията че ще участва Лили Иванова, зам.-кметът отвърна: „Лили Иванова си ляга рано. Не може да ангажираме хора, които си имат утвърден график“.

55 000 лева ще струва програмата за коледните и новогодишни празници, като само за Нова година общината ще похарчи 30 хиляди.

На Нова година пред общинската елха ще пеят пловдивските момичета от „4 Magic“. Техните изпълнения ще са преди да удари полунощ.

В 23.30 ч. на сцената пред общината ще излязат оркестърът за народна музика „Орфей“ с ръководител Георги Янев“  и Фолклорен ансамбъл „Тракия“, с главен художествен ръководител проф. Даниела Дженева. Веднага след тях пък следва концерт на друг талант от X Factor – Славин Славчев и неговата група Julian’s Laughter. Те ще веселят пловдивчани и гостите на града, докато има хора на площада.

Водещи на новогодишната програма ще бъдат радиоводещите Богдана Трифонова и Симеон Колев от „БГ Радио“, допълни Държиков.

Той подчерта, че Нова година няма как да мине без задължителните фойерверки в полунощ. На въпрос колко ще продължат те, зам.-кметът отговори: „Толкова минути, колкото да не породят инфаркт у някои домашни любимци“. Държиков визираше починалото куче на пловдивчанка в центъра, след новогодишните илюминации преди няколко години.

Вижте цялата програма: 

1 2 3 4

Подобни статии

Top