Дават Бандата на съд заради "откровени лъжи" - DC news

Дават Бандата на съд заради „откровени лъжи“

Това се закани да направи председателят на Сдружение ПФК Ботев и на Борда на директорите на клуба Радослав Кошински, Бандаловски бе представен в Царско село

Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински отвърна на обвиненията срещу него от страна на Иван Бандаловски. Кошински заяви, че най-вероятно ще съди Бандаловски за думите му, които според него са „откровени лъжи“.

В същото време Бандата официално бе представен като футболист на Царско село. Той ще бъде на разположение на Любослав Пенев за гостуването на Славия в понеделник.

„Изключително съм щастлив и се радвам, че ще мога да работя отново с голям треньор и име като Любослав Пенев. Мисля, че в отбора има добри футболисти и може да постигнем страхотни резултати. Стойне Манолов е сериозен бизнесмен и съм готов да помогна за развитие на проекта „Царско село“, заяви Бандаловски при представянето си.

Ето поста на Кошински във Фейсбук без редакторска намеса:

„Ще се опитам да коментирам темите от последните дни. Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не трябва да му отговаряме официално, а да проверим с адвокат дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени лъжи.

По отношение на въпроса с пресконференцията, не съм си променил мнението, че такава трябва да има. Но не съм си променил и мнението, че на тази пресконференция темата не трябва да е само “колко са зле нещата“, дори и да е така. Не искам да се предавам и освен темата за състоянието на клуба смятам, че другата задължителна тема трябва да е „какво правим сега“.

Затова полагам усилия да помогна с каквото мога (намаляване на бюджета и осигуряване на средства за клуба). Убеден съм, че двете теми вървят ръка за ръка. Припомням и най-важните действия, които трябва да се извършат (не са подредени по важност). Ще се радвам, ако сред нас има хора, които биха се включили в реализацията им. Разбирам форумната ни сила, но се налага да отделяме и време, средства и енергия за тях.

– Намаляване на бюджета.

– намиране на спонсори.

– маркетингови инициативи за осигуряване на средства

– фенски инициативи за осигуряване на средства

– закупуване на акциите от ТЦ ИМЕ придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и прекратяване на делото срещу клуба и Сдружението

– конституирането на ръководство на клуба

– други полезни неща, които могат да се предлагат.

По въпроса за общото събрание на сдружението съм съгласен, че трябва да го насрочим, но трябва да определим точките за неговото свикване (дневен ред). Както и дата, час, място и тн.“

Подобни статии

Top