DCCorporation, ALFA SOT и Верди М 2003 с комплексна грижа за Вас!

DCCorporation, ALFA SOT и Верди М 2003 обединиха усилия и с грижа за клиентите създадоха най-новата и единствена по рода си услуга – пакет Комфорт +.

Предлагането на пакета стартира на 09.05.2016 г. и  Ви дава възможност, чрез обединение на ползваните от Вас услуги, да спестите време и пари, оптимизирате месечните си разходи и ползвате максимален брой услуги, заплащайки по-малки суми.

Как да постигнете това?

DCCorporation ще Ви осигури най- добрия оптичен интернет в гр. Пловдив, в пакет с цифрова телевизия, ползвайки над 200 телевизионни програми и възможност за връщане на пропуснато събитие назад във времето от 1 минута до 96 часа.

ALFA SOT ще осигури сигурност, охрана и спокойствие на дома Ви. Независимо дали сте в къщи или на почивка, дома или офиса Ви ще са сигурно защитени, получавайки 24-часова защита от неканени гости или бързо съдействие с едно натискане на паник бутона, при нужда.

Верди М 2003 ще почиства един път седмично общите части – измитане и измиване на стълбища, етажни площадки, асансьор, обиране на паяжини, забърсване на парапет и 10 кв.м. външно измиване. Верди М ще измива и два пъти годишно стъклата и дограмата на общите части в сградата.

При закупуване на пакет Комфорт +, заплащате преференциален месечен абонамент към DCCorporation и ALFA SOT, а професионалистите от Верди М 2003 ще почистват ежеседмично общите части на Вашата сграда, без да заплащате месечен абонамент за това.

DCCorporation, ALFA SOT и Верди М 2003, Ви предлагат да се обградите с  удобство в дома или офиса, като се възползвате от най-новата комплесна услуга Комфорт +.

Направете своя избор или потърсете консултация на телефон 088-24-04-719.

 

Top