DCCorporation – вашият надежден партньор!

DCCorporation е най-добрият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в Пловдив и Асеновград. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги и изпреварва конкуренцията с най-добрата комбинация от качество, обслужване и цена.

DCCorporation  предлага на своите клиенти високоскоростен оптичен интернет с реален статичен IP адрес . Може да се  използва самостоятелно или в комбинация с останалите услуги, предлагани от компанията – както в дома, така и в офиса.

Новата уникална услуга – оптика чрез революционната технология PON, позволява на потребителите да ползват интернет със значително по-висока скорост за по-бързо и безпроблемно сърфиране.

Технологията PON превъзхожда всички познати досега технологии. Услугата не е податлива на външни електрически смущения, не зависи от междинно електрозахранване, преносната среда гарантира много по-висока стабилност и много по-високи скорости.

DCCorporation инвестира непрекъснато в подобряване на качеството и надеждността на услугите си, като целта е да предостави конкурентни и атрактивни продукти. С техническите нововъведения, позволяващи високоскоростен интернет до 200 Mbps, компанията се стреми да предлага на своите клиенти още повече забавление и по-пълно онлайн изживяване .

Като допълнителна услуга при ползване на Интернет чрез PON технология, DCCorporation предлага цифрова телевизия Play TV.

Play TV използва нова технология за предоставяне на мултимедийно съдържание, позволявайки по-висока резолюция на дисплея и възможност  на програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

Чрез Play TV вие сами избирате кога и какво да гледате. Идеален начин да планирате времето си и да отмествате любимите си програми от минута до 96 часа назад.

Пълната информация за услугите и актуалните промоции, можете да получите на телефон 07001 99 33 или в обслужващите офиси на DCCorporation.

Подобни статии

Top