България и светът

Земетресение разтърси Салвадор, опасност от цунами

Земетресения разлюляха Стражица и Вранча

Земетресения разлюляха Стражица и Вранча

Слабо земетресение бе регистрирано в неделя сутринта в 06:20 часа с епицентър в района на Стражица, област Велико Търново, предаде БГНЕС.

Zlatograd_69

Сирни заговезни – празникът на всеобщото опрощение

Днес празнуваме Сирни заговезни (Поклади) или Прощална неделя – празникът на всеобщото опрощение. Той е винаги седем седмици преди Великден.

vremeto dyjd

Времето: Сутринта ще превалява, следобед – слънчево

В Пловдив и Асеновград сутринта ще превалява дъжд, а през деня ще се изясни. Минималната температура ще бъде около 2°, максималната – до 8°.

noj

Стрес: Японец се намушка, за да не отиде на работа

54-годишен японец се намушка сам с нож. Според vesti.ru той направил това, за да не отиде на работа. След това мъжът се обърнал за помощ към полицията и заявил, че го е нападнал неизвестен бандит.

fekalii

От биоцентралата в Труд алармираха за сериозно замърсяване

За огромен разлив на фекална маса от широка канализационна тръба, съобщиха от „Билд Инвест Сит“ – фирмата, собственик на Централата за биогаз край село Труд.

borislav-grancharov

Отиде си певецът Борислав Грънчаров

Почина певецът Борислав Грънчаров, съобщи дъщеря му – певицата Мария Грънчарова в профила си във Фейсбук. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни си отиде на 74-годишна възраст след тежко боледуване.

cbk

Починалото 11-годишно дете три пъти си гълтало езика

Психолози ще работят с децата от столичното 52-ро училище, където вчера следобед почина 11-годишно момиче, след като негов съученик го ритнал в корема. Работата с деца, родители и учители ще започне още в понеделник.

Top