Попитай доктора

bikini

Интимните прически крият опасности. Вижте какви!

Интимните прически крият опасности. Вижте какви!

Интимните прически са изключително популярни. И повечето хора, които искат интимното им място да е красиво, дори не подозират, че се подлагат на огромна опасност.

breast-cancer2

Кампания за превенция на рака на гърдата в Пловдив

Продължават стартиралите през ноември безплатни прегледи за профилактика, диагноза и лечение на рак и доброкачествени заболявания на гърдата в УМБАЛ „Свети Георги“.

655-402-rabota-ofis-stres-umora_thumb-large

Пролетна умора или просто дни, в които не се чувстваме във форма

Проблемът е сезонен и се преодолява лесно, стига да знаем точните средства за това. Той засяга основно хората с колеблива психика и емоционално лабилните.

simulacionen centar 1

Откриват най-големия Симулационен център в Пловдив

Единственият по рода си медицински обучителен комплекс в България се намира в Медицински университет-Пловдив. Най-големият у нас Симулационен тренировъчен център ще бъде открит в днес от 15.00 часа.

onkohematologia (4)

Откриха нов сектор към Детската онкохематология (СНИМКИ)

Нов сектор за лечение на вродени хемолитични анемии, коагулопатии и дневна химиотерапия бе открит в звено „Детска онкохематология“ на УМБАЛ „Свети Георги“.

oko

Безплатни прегледи за глаукома и катаракта в Пловдив

Кампания за безплатни очни прегледи за глаукома и катаракта организира Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив от 20 февруари до 17 март.

IMG_8373

Бъдещи татковци питат колко важно е кърменето за тяхното бебе

В подкрепа на младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото вече пета година в УМБАЛ „Пловдив” се провежда курсът „Първи грижи за новороденото”.

Top