Култура

Аскеери 2017

Пълен списък на наградените с „Аскеер 2017“

Пълен списък на наградените с „Аскеер 2017“

Пълен списък на отличените Изгряваща звезда Боян Крачолов, Димитър Крумов и Иван Николов за „Това НЕ Е Хамлет“, авторски спектакъл на Боян Крачолов по текстове на Шекспир, Бекет, Молиер, Мигел де Сервантес, Том Стопард, Петер Вайс, Мюлер, Калдерон и други, Театрална работилница „Сфумато“ Поддържаща мъжка роля Йордан Ръсин за ролята на Телегин във „Вуйчо Ваньо“

АМТИИ

Концертен маратон за пловдивчани от студентите на АМТИИ

Концертен маратон ще изнесе Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в празничния следобед на 24 май в центъра на Пловдив.

Вижте как ще отбележи Пловдив 24 май (ПРОГРАМА)

За първи път, тази година по пътя на шествието ще бъдат разположени 6 отделни сцени с програма. Изборът не е случаен. Шест е броя на буквите в думата ЗАЕДНО.

"Празник в кутия" Капана "Пловдив 2019"

Стани актьор за един ден в „Капана“

Ученици от Национална гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив обединяват знание и страст в проект, посветен на театралното изкуство в градска среда.

анна в тропиците

„Анна в тропиците“ – любов и грях, пропити с аромата на кубински пури

Пиесата на американския драматург от кубински произход е отличена с награда „Пулицър“ за драматургия и награда „Стайнберг“ за най-добра нова пиеса.

Златните момичета дават костюмите си за концерт на АМТИИ

С екипите на националния ни отбор по художествена гимнастика ще открият утрешния си концерт студентите от катедра „Хореография“ при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство-Пловдив.

Top