Пловдив

PU Paisii Hilendarski (5)

Центърът за руски език и култура на ПУ с три студентски конкурса

Центърът за руски език и култура на ПУ с три студентски конкурса

Поредица от конкурси, посветени на Годината на Пушкин и на 140-годишнината от Руско-турската война (1877 – 1878 г.), обявява Центърът за руски език и култура на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

kaldaram_remont (12)

Общината дава над 4 млн. за пешеходни зони, велоалеи и паркинги

Общината обяви голяма обществена поръчка за ремонт и изграждане на тротоари, паваж, калдъръм, алеи, асфалтови и площадни настилки, на стойност над 4 милиона 130 хиляди лева.

pari

Рецидивист на съд за грабеж от 87-годишна баба

Софиянец сяда на подсъдимата скамейка за грабеж от 87-годишна баба, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив. 56-годишният софиянец Евгени В. не само, че измамил възрастната жена по схемата „родственик в болница“.

Бойко подписа с реформаторите

Генерали, професори и модел влизат в парламента от Пловдив и областта

Поне 5 мандата печелят ГЕРБ в Пловдив на този етап. Това показват сметките и прогнозите за преразпределението на гласовете на този етап.

2017-03-27_074323

ГЕРБ води с близо 13% в Пловдив, в страната преднината е около 6%

ГЕРБ отново е първа политическа сила в България и в Пловдив. По данни към 7.00 ч. при обработени 68.97%, ГЕРБ води с 38.78%, втора е БСП с 25.97%.

komari

Започва масова обработка срещу комари в Пловдив

При благоприятни метеорологични условия, днес (27 март) ще започне първата за 2017 г. масова акция по дезинсекция срещу възрастните форми на комари в Пловдив.

Top