Пловдив

Угасиха пламналия хотел „Греми“

Угасиха пламналия хотел „Греми“

Угасиха пожара в пламналия по-рано тази вечер бивш хотел „Греми“. Пет пожарни гасиха огъня в изоставената изгоряла преди няколко години сграда на елитното заведение и хотел.

"Греми" още гори, пратиха пета пожарна

„Греми“ още гори, пратиха пета пожарна (СНИМКИ)

Пета пожарна кола пристигна преди минути на мястото на пожара в бившия хотел „Греми“ в центъра на Пловдив. Огънят продължава да гори, а цялото пространство до Централа поща е в дим.

Стотици практикуваха йога в Пловдив

Стотици практикуваха йога в Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Стотици отбелязаха Международния ден на йога в Пловдив днес. Активностите, посветени на 21 юни – Международния ден на източната философия, започнаха още рано сутринта, в 7.00 ч., с поздрав към слънцето в Цар-Симеоновата градина.

Над 50 пловдивчани правиха лицеви опори в масов флашмоб

Над 50 пловдивчани правиха лицеви опори в масов флашмоб (СНИМКИ И ВИДЕО)

Десетки пловдивчани правиха лицеви опори на Копчетата пред общината днес, като така се включиха в един от най-масовите флашмоби, посветени на спорта и движението.

Колодрума

Технопарти остави без сън живеещите край Колодрума, 15 са в ареста

От община Пловдив коментираха, че според общинската Наредба №1 – за обществения ред и сигурност, разрешително за удължено работно време на културно-масови мероприятия се издават само, ако се провеждат на открито.

Отбелязваме Международен ден на йога в Пловдив

Отбелязваме Международния ден на йога в Пловдив

В Пловдив честването започва в 7:00 часа в Цар-Симеоновата градина, където ще се състои традиционната открита практика – Поздрав към Слънцето.

Top