Кварталите

DSC_0464

Млади политолози от ПУ преминаха стаж в кметството на „Южен“

Млади политолози от ПУ преминаха стаж в кметството на „Южен“

Кметът на пловдивския район „Южен“ Борислав Инчев връчи сертификати за успешно преминат преддипломен стаж на 15 студенти по политология от Факултета по икономически и социални науки на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Slwdstven eksperiment 6 sept (1)

Кръвта на Бонка още личи на бордюра, където е паднала (СНИМКИ И ВИДЕО)

Точно час продължи следствения експеримент, като затвори за това време северното платно на булеварда. С полицейски коли беше блокиран целия участък – от кръстовището с бул. „Руски“, до това с „Васил Априлов“.

lekar

Нова университетска болница в Пловдив

Съгласно Закона за лечебните заведения, университетски болници са многопрофилни или специализирани болници, в които, след акредитация, се осъществяват дейности по клинично обучение на студенти и докторанти

arman

Събориха първата къща в Армана, ромите спали под открито небе

Някои от хората сами са започнали да премахват сградите си още вчера. Те са свалили тухлите, керемидите и гредите и са извадили навън покъщнината си.

saboreni kyshti arman mahala (3)

Бутат незаконни ромски къщи в Арман махала

Шест ромски къщи ще бъдат съборени днес в пловдивската Арман махала до блока известен като „Малък гигант“, потвърди за DCNEWS кметът на район „Северен“ Ральо Ралев.

romi sybariane

Роми се жалват в Страсбург, събарят им къщите в сряда

Шест ромски семейства от пловдивската Арман махала подадоха жалби в Европейския съд по правата на човека в Страсбург заради планираното тази сряда събаряне на къщите им.

Top