Кварталите

peshehodna

Общината дава 320 хил.лв. за маркировка в Пловдив

Общината дава 320 хил.лв. за маркировка в Пловдив

320 хил. лв. с ДДС ще струва полагането на хоризонтална и вертикална маркировка в Пловдив. Общината обяви обществена поръчка с две обособени позиции – всяка за 160 хил.лв.

unnamed

Затварят източното платно на бул. „Руски“ за почти 5 месеца

От днес – 25.02.2017 г. /събота/ до 09.07.2017 г. поради строително-монтажни работи се затваря за движение на пътни превозни средства източното платно на бул. „Руски” в участъка от кръстовището с ул. „Гладстон “ до кръстовището с ул. „Преслав”.

SAM_5977

Забраняват движението по улица до стадион „Локомотив“

Във връзка с провеждане на футболна среща на стадион „Локомотив“ днес от 12:00 ч. до 16:00 ч. се забранява движението на пътни превозни средства по ул. „Димитър Ризов“ в участъка от бул. „Освобождение“ до бул. „Санкт Петербург“.

gara_remont (15)

Гарата почти като МОЛ – с ескалатори само за нагоре (СНИМКИ)

Централната гара в Пловдив малко по малко връща красотата си и все повече се доближава до стандартите за удобство на европейските станции.

izbori (3)

Ето къде ще агитират партии и коалиции в Пловдив

Със заповед на кмета на община Пловдив са определени временни места по райони за поставяне на агитационни материали по време на предизборната кампания.

pasarelka

Бранят с камери пасарелките в Пловдив (СНИМКИ)

Пасарелките при прелеза „Модър – Царевец“ и в квартал „Прослав“ ще се сдобият с видеонаблюдение, съобщи кметът на район „Западен“ Димитър Колев.

komar

Общината дава 252 000 лв. за борба с комарите и кърлежите

Администрацията търси фирма, която да извършва дейностите по дезинсекция срещу комари, кърлежи и други вредители, както и растителна защита на дървета и храсти в обществените площи на територията на община Пловдив.

Dimitar Kolev

Трети вход към „Прослав“ и нови паркове в „Западен“ през 2017-та

Изграждане на нови паркове, проектиране на трети вход към квартал Прослав и бутане на гарнизонна фурна са приоритетите в капиталовата програма на пловдивския район „Западен“ през 2017-та година.

Top