Финанси

Зико събира общинари и данъчни

Новите електронни услуги целят значително облекчаване на обмена на информация между административните органи в страната и като очакван резултат по-бързо и качествено обслужване на граждани и фирми и са предназначени за всички администрации.

Николай Нанков

6 млн. лв. за ремонта на АМ „Тракия“. Започва от септември

С 6 милиона лева ще бъде ремонтирана автомагистрала „Тракия“ в участъка от Пловдив до Стара Загора тази година.

Васил Априлов

Чакат оферти за ремонта на бул. „Васил Априлов“ до бул. „6-ти септември“

Пуснаха поръчката за първия етап от ремонта на бул. „Васил Априлов, в участъка от ул. „Войнишка слава“ до бул . „Шести септември“, става ясно от публикуваната информация в сайта на община Пловдив.

Ще стане ли Пловдив „интелигентен град“?

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще открие работен семинар на тема „Интелигентни градове“ в Пловдив днес.

Таксиджиите в Пловдив пак воюват

Таксиджиите в Пловдив пак воюват (ВИДЕО)

Мариян Киров, собственик на „Перфект такси“ и Атанас Ставрев-Бушмена, негов шофьор се оплакаха, че шофьорите на компанията за таксиметрови услуги „Виайлет такси“ редовно ги гонят от стоянките пред нощните заведения в Пловдив.

Медът от акация може да скочи

Медът от акация може да поскъпне с 50%

Цената на акациевия мед може да скочи с 50% заради слабата реколта, прогнозираха пловдивски пчелари. Причината е в много студената зима, сланата през април, попарила цвета на акациите и болестите, заради които са измрели стотици пчелни семейства.

Top