Политика

obs

Лют скандал в местния парламент за начало на 2017-та (ВИДЕО)

Лют скандал в местния парламент за начало на 2017-та (ВИДЕО)

Наложи се председателят на местния парламент Савина Петкова да се намеси, но и тя не успя да укроти страстите в залата.

obs (1)

Декларации „за“ и „против“ Тотев в местния парламент

С политически декларации и емоционални изказвания „за“ и „против“ кмета Иван Тотев започна първата за годината сесия на Общинския съвет.

Отложиха третото дело срещу Цветан Цветанов

Цветанов за скандала с Тотев: Пловдивчани да бъдат спокойни!

Смятам, че съдът е този, който трябва да прецени дали едно лице е виновно, знаете, че към сегашния момент има и министри, които са обвинени. Едно лице е невинно, докато не мине и третата инстанция, отново повтори председателят на ГЕРБ.

patrioti

Патриотите сезират Главна прокуратура за Колодрума

Патриотите сезират Главна прокуратура за нарушенията при провеждането на обществените поръчки за довършването на Колодрума, стана ясно днес.

kolodruma2

АДФИ установи: И при Колодрума – нарушения

Депутатите от Патриотичния фронт Борис Ячев и Валентин Касабов внесоха преди една година сигнал до главния прокурор във връзка с необоснованото поскъпване с няколко пъти на спортната зала в Пловдив.

tablo

ДСБ: И към 1 януари няма електронно таксуване в рейсовете

ДСБ в Пловдив излязоха с поредна политическа позиция за ситуацията с Транспортния проект в Пловдив. Според тях от Управляващият Орган в София признават, че има нередности при изпълнението на проекта.

slavcho-atanasov

Парите за Пловдив 2019 са отишли за клетки в Зоопарка

На практика тези пари са изхарчени за други цели – дофинансиране на ремонта на бул. „Васил Априлов“ и клетки в зоокъта, заяви пред журналисти Славчо Атанасов.

Славчо Атанасов

Славчо: Коментар за Зоокъта – като приключат прокурорите

Вижте коментара на депутата от Патриотичен фронт и председател на парламентарната комисия по култура и медии Славчо Атанасов за повдигнатото от прокуратурата обвинение в злоупотреба със служебно положение срещу кмета Иван Тотев!

Top