Политика

Управителният съвет на „Пловдив 2019“ се разпада

Управителният съвет на „Пловдив 2019“ се разпада

Общинските съветници отхвърлиха предложението изпълнителният директор на ОФ „Пловдив 2019“ да може да харчи до 50 000 лева без санкция от страна на Управителния съвет.

ВЕЦ Пловдив маневски

Маневски подаде оставка от ВЕЦ – Пловдив

Припомняме, че миналия петък група от протестиращите разговаряха с министър Петкова в кабинета й по нейна покана. Веднага след това бе назначена и проверката, извършена от инспектората към министерството.

гребна

ВАС потвърди: Няма екооценка за втория гребен канал

Сдружение „Граждански контрол – защита на животните” окончателно спечели делото срещу Община Пловдив и РИОСВ – Пловдив за липсата на екологична оценка за изменението на общия устройствен план (ОУП) на града, съобщи председателят му Георги Сербезов.

Ziko 4RD

Керин е новият зам.-областен, Зико отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Здравко Димитров представи новия заместник-областен управител Димитър Керин на екипа на Областна администрация – Пловдив днес.

Сиди: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист

„Ще съдя всеки, който ме нарича фашист!“ – това заяви депутатът от коалиция ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО Александър Сиди в изявление до медиите.

Каракачанов на посещение

Каракачанов: Бих искал заплатата на кадрови войник да е 1000 лв. (СНИМКИ И ВИДЕО)

Той обясни, че ще настоява да се отпуснат отново на Силите за специални операции 3-те милиона лева, които миналата година бяха осигурени за ремонт на сградния фонд в бригадата и на полигона Црънча.

Top