Асеновград

С „Мисия Камбоджа, обагрена в кръв“ завършват Дните на книгата в Асеновград

С „Мисия Камбоджа, обагрена в кръв“ завършват Дните на книгата в Асеновград

Kнигaтa e peзyлтaт oт paбoтaтa нa Acя Cтeфaнoвa c дoĸyмeнтитe oт apxивa нa миcията в Kaмбoджa пpeз 1992-1993 г. В състава на батальона участват и 9-ма асеновградчани, чиито имена също са включени в книгата.

Община Асеновград с дарителски жест към абитуриенти-сираци

Средствата са, за да се подпомогне подготовката им за предстоящия абитуриенски бал. Решението за помощта ще бъде взето на заседание на Общинския съвет в края на месеца.

Ламбо с обръщение към Асеновград

Специално обръщение към гражданите на Асеновград ще бъде прожектирано по време на представянето на книгата за Стефан Данаилов „Романът на моя живот”. Книгата, посветена на великата кариера на българската кинолегенда продължава своето национално турне в рамките на Дните на книгата в Асеновград.

Водният цикъл отново променя движението в Асеновград

За преминаването на МПС остава в сила обходният път по ул.”Оборище” в участъка от кръгово кръстовището на Тополовския път на ул.”Христо Ботев” до кръстовището с ул.”Сливница”.

Отвори врати най-новата социална услуга в Асеновград (СНИМКИ)

Сградата е напълно обновена и обзаведена с техника. В ремонта и оборудването са вложени около 40 хиляди лева. На площ от около 100 квадратни метра са разположени две зали- за екипа, който ще работи в Центъра и стая за групова работа с потребителите.

„Скалите проговарят” в асеновградската библиотека

Асеновград ще отбележи Международният ден за опазване на паметниците на културата (18 април) с кинопрожекция.

Top