Дебеланка с кльощаво гадже взриви мрежата (СНИМКИ)

Разликата в килограмите на двамата влюбени е доста голяма

Въпреки че светът се опитва да стане все по-либерален, все още съществуват стереотипи, които трудно могат да бъдат изкоренени.

Поредният пример затова е Мелиса Гибсън от Кентъки. Тя буквално бе подложена на словесен разстрел, след като качи кадър от новогодишната нощ, на който позира с приятеля си.

Снимката предизвика вълна от коментари, твърдящи, че заради закръглените си форми американката не заслужава половинката си.

Основната тема на дискусията, която се развихри под поста, е разликата в килограмите между двамата влюбени – Мелиса е доста по-едра от своя възлюбен и въпреки че те никак не се притесняват от този факт, мнозинството от коментиращите са определили връзката им като „ненормална и фетишистка“.

Мелиса споделя, че според общественото мнение телосложението на нейния приятел влиза в стереотипите, а нейното не, пише woman.bg

Ето и част от коментарите: „Отиди на фитнес, дебеланко, бих предпочела да пуша, отколкото да съм дебела колкото теб.“ „Ако си благословена да имаш здрав партньор, който ще бъде с теб дълги години, не заслужава ли и той същото?“

 

 

Top