Дебора и Динко се събраха

Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят фолк певицата Дебора. След като прекара близо месец в неврологията на столична болница, певицата посреща 2018-а година като изцяло нов човек. Риалити героинята, която беше унизена пред цяла България в предаването Биг Брадър, се чувства като преродена.

Близки до певицата разказват, че вече повече от два месеца фолк фурията не е близвала никакъв алкохол, а паник атаките вече са в миналото.

Напълно преродена, още от началото на годината, Дебора поднови клубните си участия. Брюнетката вече е заснела и нов видеоклип, в който съвсем скоро ще видим и Динко.

Ямболията и певицата станаха близки приятели покрай участието си в риалити формата Биг Брадър: Most Wanted. Динко беше единственият от съквартирантите, който след излизането си от Къщата отиде на свиждане на певицата, докато тя береше душа.

Именно милото отношение и приятелската подадена ръка накарало Дебора да покани ямболията за главна роля в най-новия ú проект, който излиза до дни.

Подобни статии

Top