Делото срещу Камбуров няма да е по бързата процедура

Вероятната причина е, че разследващите не могат да приключат случая в тези срокове

Делото срещу Мартин Камбуров няма да се води по бързата процедура, като то е преобразувано в досъдебно. Вероятната причина за това е, че разследващите не могат да приключат случая в сроковете, които са заложени за бързо производство. Все още няма обвинителен акт спрямо него, но се очаква това да се случи скоро, тъй като разследването продължава, пише TrafficNews. Както е известно, бившият капитан на Локомотив (Пловдив) и настоящ нападател на Берое преспа в ареста след скандал между него и полицията.

Голмайсторът бе паркирал неправилно на улица „Полк. Сава Муткуров“ в Пловдив. Служители на „Общинска полиция“ му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция“ с паяк, като започнали да подготвят колата за репатриране.

Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Камбуров  хвърлил  на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето районно.

Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.

След 24 часовото му задържане Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. Императорът, както е прякорът на играча, е привлечен от прокуратурата като обвиняем за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране“, както и за непристойно поведение.

Подобни статии

Top