Делото срещу танцьорката Габриела – по съкратената процедура (ВИДЕО)

Не е възможно споразумение, каза адвокатът

Защитникът на първокурсничката от Пловдивския университет Габриела Медарова, която през май помете 10 коли в Кючука – Орлин Търновалийски, ще иска делото срещу нея да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие. Това заяви адвокатът пред DCNEWS. Според него няма как да се настоява за споразумение с прокуратурата при положение, че обезщетението, което дължи 21-годишната танцьорка за нанесените щети върху блъснатите коли край комплекс „Оазис 4“, възлиза на над 40 хиляди лева.

След като момичето беше освободено от ареста под гаранция от 5000 лв. адвокатът заяви, че е доволен от наложената й мярка за неотклонение. „Няма как да искаме по-лека мярка, при положение, че срещу Габриела има повдигнати четири обвинения“, посочи топ юристът.

Днес танцьорката беше доведена отново с белезници в съдебната зала.

С бяла риза, навити дънки, под които се виждаше татуиран кръст над глезена и разплакани очи, момичето застана на съдебната банка.

Разплакана танцьорката заяви, че съжалява

Още преди началото на заседанието по искането на защитата тя да бъде освободена от ареста, Габриела заяви пред журналистите, че съжалява много за извършеното от нея.

1 2

Подобни статии

Top