Демонстрация „Здраве и движение“ по повод Международния ден на младежта в парк „Лаута“

Демонстрацията ще се води от квалифицирания треньор Йордан Димитров

Във връзка с отбелязването на Международния ден на младежта /12 –ти август / и 100 – годишния юбилей на Български младежки Черевн кръст, бихме искали Ви поканим на инициатива под мотото „Умножи доброто 2.0“.

Събитието е демонстрация „Здраве и движение“ и ще се проведе тази вечер – 10 август, в Парк „Лаута“ в интервала 19:00 – 21:00 часа. То ще бъде водено от квалифицирания треньор Йордан Димитров, който ще ни раздвижи с бърза кардио тренировка. След нея младежите от БМЧК – Пловдив ще направят кратка демонстрация за основни умения по първа долекарска помощ.

Мястото на тренировката ще бъде точно тук: https://www.google.com/…/data=!3m7!1e1!3m5…

По време на тренировката ще бъде поставена касичка на БЧК, в която всеки желаещ ще може да дари за фонд „Добротворчество“. Минимална стойност на дарение за участие в тренировката е 2 лв.

Целта на Фонда е да бъдат създадени допълнителни условия и възможности за по-широка социална интеграция на деца и младежи със специфични нужди/от уязвими групи чрез творческо и образователно развитие и ресурсна подкрепа. Средствата във Фонда се набират с цел подпомагане на семейства в социално уязвима ситуация, отглеждащи деца и/или младежи със специфични нужди; подпомагане на специализирани институции и организации, осигуряващи социални услуги за деца и младежи със специфични нужди; отпускане на стипендии на деца и младежи със специални нужди в тежко материално положение.

Организаторите напомнят хората да си носят постелка.

Подобни статии

Top