Ден на европейската индустрия в Областна управа – Пловдив

Темата на форума е „Европейска зелена и дигитална политика“

„Ден на европейската индустрия в Пловдив 2022“ ще се проведе в Областна администрация днес. Инициативата е част от „Националния бизнес форум 2022“, който се провежда с подкрепата на Европейската комисия.

Темата на форума е „Европейска зелена и дигитална политика“.

Програмата ще започне в 10 ч. в заседателна зала 300. Участие ще вземат: Веселин Халачев – председател на Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени бизнес клубове (ОБК) и член на Борда на директорите на Европейски алианс на малкия бизнес в Брюксел и зам.- областният управител Лъчезар Бакърджиев.

Видео обръщения към участниците във форума ще направят министърът на земеделието Иван Иванов, координаторът на Инициативата за югоизточно европейско сътрудничество в рамките на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, бивш еврокомисар и вицеканцлер на Австрия Ерхад Бусек и президентът на ЕК Урсула фон дер Лайен.

Лектори на форума ще бъдат проф. д-р Майкъл Фазекаш, Ева Тзика, представители и експерти от различни управляващи органи на съответните европейски програми.

Форумът ще продължи до 12 часа.

Подобни статии

Top