Десетки поискаха доживотен затвор за убиеца от Куртово Конаре

Убийството било в кръвта на Илиян Рангелов

Дядото на Илиян Рангелов, който уби приятелката си Милена Динова в навечерието на Нова година в Куртово Конаре, е бил убиец. Това разкри днес в съдебната зала 47-годишната майка на жертвата Ангелина Динова.

„Оказа се, че сме имали убиец сред нас. То е било в кръвта им. Дядо му е бил убиец“, плачеше днес майката в съда. Ангелина разказа как е разбрала, че дъщеря ú е убита и призна, че между Милена и Илиян е имало противоречия и разпри много, преди трагедията.

От нейните думи, както и от разказите на бащата Кръстьо и брата Елин стана ясно, че Милена дълго време е живяла в Гърция, където имала две предишни връзки. Последната била с албанец – Артан, който много искал да си я върне. Преди 4-5 години момичето се прибрало за постоянно в България и започнало работа в барче в Куртово Конаре като барманка. Там се запознала с Илиян.

Милена и Илиян вдигнали годеж през 2015 г.

Преди две години двамата започнали да живеят заедно в къщата на баба му в Куртово Конаре. Според майката етажът, на който живеели обаче, не бил оправен и момичето искало да направят ремонт и да се обзаведат. Затова на последната си работа в месарския цех, вземала предимно нощни смени, тъй като плащали повече.

През 2015 година двамата млади направили шумен годеж в ресторанта в Куртово Конаре. „Почти бяхме готови за сватба, тя искаше да се оженят, дете да роди…“, обясняваше майката.

Убитата в Куртово Конаре Милена планирала сватба

За да изкарат повече пари Милена и Илиян отишли в Гърция

при Ангелина. Там момичето успявало да си намери лесно работа, защото знаело перфектно езика. Илиян обаче останал безработен. „Ходеше да ú досажда в заведението, в което работеше“, разкри майката, според която Милена работела само през деня.

„Че е нервен – нервен, че е агресивен – агресивен, но не съм забелязала друго. Явно се прикриваше. Не съм ги чувала да се карат, явно се криеха от мен. Споделяла е, че я ревнува, но не съм разбрала да е тормозена или бита. Само веднъж той счупи вратата в една от стаите с юмруци от гняв“, обясняваше Ангелина. Тя добави, че той много пиел и ходел да се среща с приятели, без да води със себе си приятелката си, а това ядосвало момичето.

1 2

Подобни статии

Top