Десетки премиери, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади на TRUCK EXPO 2023 - DC news

Десетки премиери, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади на TRUCK EXPO 2023

40 фирми, над 100 бранда в експозиция на 20 000 кв.м. в Международен панаир Пловдив

“В следващите три дни Пловдив ще бъде индустриалната столица на България“, каза на официалното откриване на TRUCK EXPO 2023 пловдивският кмет Здравко Димитров. В речта си на церемонията той подчерта, че повод за думите му са мащабите на специализираното изложение, което започна днес в Международен панаир Пловдив.

Над 40 фирми и 100 бранда представят най-новите си модели на автомобили с инвестиционно предназначение. Експозицията се разгръща на близо 20 000 кв. метра изложбена площ. Данните съобщи главният директор на Панаира доц. д-р Иван Соколов. Той благодари на организаторите на събитието от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България за партньорството и изключителния професионализъм.

„Уверен съм, че TRUCK EXPO 2023 ще бъде факторът, който ще заздрави връзките между професионалистите в индустрията и ще ги насърчи да променят бъдещето“, изтъкна доц. Соколов и пожела успешни сделки на изложителите.

Посетителите ще станат свидетели на множество премиери и презентации на новости, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади. Професионалисти, собственици на транспортни компании и почитатели на тежките машини ще видят за първи път в България десетки нови технологии и модели.

“В TRUCK EXPO 2023 участват носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2023 г.“, оповести Иван Ушев, член на УС на Асоциацията на автомобилните производители (ААП). В приветствието си той открои предизвикателствата, на които индустрията отговаря с технологични, безопасни и екологични решения. По думите му присъствието на голям брой електрически модели в изложението е ясен знак за бъдещето на транспорта.

Изпълнителният директор на ААП Татяна Груева акцентира върху необходимостта от партньорство с държавните институции, за да се преодоляват трудностите, с които се сблъсква секторът. Тя поясни, че българските компании разполагат с модерен автофлот и предлагат конкурентна европейска услуга. Целият комплекс от основни и съпътстващи дейности е наличен на щандовете на TRUCK EXPO 2023, стана ясно от думите й.

„За нас е чест да подкрепяме колегите, затова събитие като днешното, е истински празник“, каза от името на организаторите Татяна Груева. Тя получи ваучер на стойност 500 лева за реклама в специализираното за автомобилната индустрия издание АВТО ЗОНА. Медията, която е партньор на TRUCK EXPO 2023, изненада със същия жест и един от изложителите – БУЛАУТО България АД. Компанията отбелязва 30-я си рожден ден и посрещна посетителите на щанда си с много настроение и забавни изненади.

Изложението, което започна днес, ще продължи до 10 юни, събота. Входът е свободен.

Подобни статии

Top