Детайли, от сериала „Приятели“, които със сигурност не сте забелязали

Въпреки че последният епизод от „Приятели“ е излъчен преди 13 години, някои от нас никога няма да се отегчаат да гледат любимия на всички телевизионен сериал отново и отново. И все пак, дори най-големият фен може би е пропуснал няколко малки подробности от шоуто.

От brightside.me са направили собствено „изследване“ и са открили, че поне 12 детайли са останали незабелязани.

И вие ли не сте ги забелязали до сега?

12. Култовото място за събиране на шестимата приятели винаги е било резервирано

Чудили ли сте се как така любимото място на бандата – легендарният оранжев диван – винаги е свободен за тях? Ако се вгледате по-внимателно ще забележите, че на масата е поставена табелка, която обозначава, че мястото е запазено. Можете да видите табелката в няколко ранни епизода. В някои епизоди табелката липсва, но все пак за редовни клиенти няма нужда винаги да поставяте табелка „Reserved“.

11. Моника представи Рейчъл на Чандлър в пилотния епизод, сякаш никога не са се срещали

В първата серия, след като е напуснала Бари, Рейчъл пристига в кафенето, където Моника я запознава с Джоуи, Фийби и Чандлър. Но няколко епизода по-късно, разбираме, че Рейчъл и Чандлър се познават от вечеря в деня на благодарността в дома на Гелър. По това време Рос и Чандлър са в колежа, а Моника и Рейчъл в гимназията.

10. Моника има бурканче за крещене в ресторанта си

Моника винаги е била много взискателна, тя е перфекционист във всичко. Обаче на работното си място в ресторанта „Алесандро“ тя се опитва да се справи с много проблеми. В „Алесандро“ тя имаше специален буркан, в който трябваше да слага по един долар всеки път, когато е крещяла на някого. Очевидно тя викаше. Много.

9. Магичен кухненски прозорец

Всички видяха прозорец в апартамента на Моника, но малцина са забелязали, че сцените, в които този магически кухненски прозорец попада на фокус, показва различна гледка. Изгледът непрекъснато се променя – тухлена стена, близка сграда … 

8. Интересни бележки се появяват на дъската на апартамента на Джоуи и Чандлър.

По време на сериала дъската за писане на входната врата на Джоуи и Чандлър носеше много забавни послания. Например, когато Чандлър и Моника споделят, че се срещат, на дъската се появи сладка рисунка на сърце с инициалите им (Колко сладко от страна на Джоуи). Чандлър също оставяше съобщения за Джоуи – да се обади на някое момиче, неговия агент или баща си.

1 2

Подобни статии

Top