Детелините на район „Източен“ очароваха Иван Стоянов (СНИМКИ)

Кметът на район „Източен“ гостува на ДГ „Детелина“

Детска градина „Детелина“ посрещна новия кмет на район „Източен“ Детеза тържеството на малучганите от трета подговтителна група под надслов „Аз и моето семейство“.

„Детелинките“ сътвориха великолепен спектакъл и впечатлиха с вокално и артистично майсторство, наслада за сетивата и емоциите на множеството родители и роднини, които не спираха да ги аплодират, похвалиха се от учебното заведение.

„Семейството е най-важното нещо в живота на човека и аз ви поздравявам, че сте се постарали толкова много с вашите учители да зарадвате близките си, които ви обичат много. За мен е чест, че съм ваш гост и ще бъда винаги в подкрепа на усилията на детската градина да бъде на високо ниво“, обърна се към дцеа, родители и учители Иван Стоянов. Той не пропусна да покани всички в парк „Каменица“, където тази година ще бъдат запалени светлините на коледната елха на район „Източен“.

Специалният гост на тържеството, отец Ангел от църквата „Св. Прокор Илия“ пък благослови малки и големи и пожела светли и изпълнени с вяра празнични дни.

Подобни статии

Top