Деца свирят за деца със синдром на Даун

Благотворителен концерт за Международния ден на хората със синдром на Даун

За да отбележат Международния ден на хората със синдром на Даун, Музикална фондация „Консонанс“ и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун организират благотворителен концерт.

Музикално събитие ще се състои днес в Историческия музей на Пловдив, а началото е от 18.30 часа.

„На 21-ви март светът отбелязва Международния ден на хората със синдром на Даун. Нека на този ден всички да се озарим от усмивките на Слънчевите деца, които са част от нашите семейства. Всички деца са еднакви и всички се нуждаят от обич и подкрепа! Нека подкрепим хората със синдром на Даун и нека направим този ден незабравим“, призовават организаторите.

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца, които ще зарадват своите връстници и всички, които посетят събитието с изпълнения на класически произведения.

Младите виртуози Павела Занева, Ивайло Василев, Ана-Мария Узунова, Сион Найман, Теодора Маркова, Теодора Занева, Борис Узунов, Теодор Пазов и Петър Дюлгеров ще изпълнят класически произведения от Петър Христосков, Ференц Лист, Фредерик Шопен, Хайдн-Попер, Лудвиг ван Бетовен и Роберт Шуман.

Музикалното благотворително събитие се провежда под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив – д-р Мариана Чолакова.

 

Всеки, който иска, може да направи дарение по сметката на Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун. Сметката на Сдружението е:

УниКредит Булбанк
Номер на сметката:
BIC: UNCRBGSF IBAN: BG20UNCR70001521404649

БЕЗ ВНОСНА ТАКСА в клоновете на банката в цялата страна

Подобни статии

Top