Децата, които не излизат от сянката на известните си родители (СНИМКИ()

Те са млади, богати и (почти) известни.

Живеят под много дебела сянка. И ако по правило на човек му се иска да стои под нея, особено в жегата, то днешните ни герои правят изключение.

Защото въпреки таланта и качествата си, живеят засенчени от родителите си и определено не им е лесно да заблестят със собствена светлина.

Румър Уилис

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур опитва да направи актьорска кариера, но за съжаление все още е по-известна с родителите си.

Скот Истууд

Ако го видите веднъж, няма как да го забравите. Талантлив, секси и… в сянката на баща си – легендата Клинт Истууд.

Лив Тайлър

Двете роли, с които тя е известна са във филмите „Армагедон“ и „Властелинът на пръстените“. Въпреки това, когато името ú се спомене, първата асоциация е Стивън Тайлър – вокалистът на „Аеросмит“.

Кейт Хъдсън

Тя има номинация за „Оскар“ за ролята си на Пени Лейн в драмата „Почти известни“. Прави добра роля в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. Но тя сама признава, че не може да се откъсне от сянката на известните си родители: Голди Хоун и Кърт Ръсел.

Ема Робъртс

Ема Робъртс е дъщеря на Ерик Робъртс и племенница на Джулия Робъртс. Което в случая не й помага да получи собствена слава.

Зоуи и Емили Дешанел

Актрисите Зоуи и Емили Дешанел са дъщери на номинирания цели пет пъти за наградата „Оскар“ оператор Калеб Дешанел.

Дакота Джонсън

Дакота Джонсън засега има само една запомняща се роля – тази в „50 нюанса сиво“. А това, с което наистина става известна е факта, че е дъщеря на Мелани Грифит.

Кели Озбърн

Тя беше модел, опита да е певица, отслабваше драстично… Каквото и да говорим за нея обаче, винаги ще я свързваме предимно с нейния баща, една от легендите на рока и основател на Блек Сабат – Ози Озбърн.

Подобни статии

Top