Децата на Виктория Бекъм с пародия на майка си (СНИМКИ)

Синовете на Дейвид и Виктория Бекъм качиха снимки

в своите профили в Инстаграм, на които са вдигнали крак по същия начин, както по-рано правеше на фотосите си майка им, демонстрирайки гъвкавостта си.

Дизайнерката на собствена модна линия няколко пъти публикува такива фотографии. В коментарите си под тях феновете ѝ се възхищаваха на способностите на Бекъм, отбелязвайки, че способностите ѝ от хореографията и балета, с които тя се е занимавала в младостта си, не са се изгубили.

На 20 септември Ромео и Круз Бекъм повториха позата на майка си и публикуваха снимките в социалната мрежа. „Не съм толкова гъвкав“, написа към своя опит Круз.

„Защо не съм толкова гъвкав?“ – запита последователите си по-големият брат Ромео. Въпреки това потребителите на Инстаграм го похвалиха и отбелязаха, че има доста големи стъпала.

Ромео Бекъм направи през юли тренировка с нашия Гришо

Припомняме, че през юли Ромео Бекъм направи първата си тенис тренировка с нашия Григор Димитров. „Много талантливо момче. Според мен, той играе отскоро, но вече се вижда, че има голям потенциал“, заяви тогава най-добрата ракета на България пред прес службата на Уимбълдън.

Снимки: Инстаграм и Луд спорт
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top