Детският празник на „Лаута“ зарадва стотици деца (СНИМКИ И ВИДЕО)

„Черно-белите“ отпразнуваха и 35 години от спечелването на Купата

Провелият се празник в Деня на детето на „Лаута“ зарадва стотици малчугани. Фенклуб Локомотив осигури на малки и големи редица забавления в продължениe на няколко часа.

Стена за катерене с различни степени на трудност, селфи зона, където всеки ще можеше да се снима на фона на пано от цветя, изобразяващо клубната емблема, макет „Първата къща на Пловдив“, пресъздаваща бита на първите заселници на най-стария жив град в Европа привличаха погледите на всички още от барчетата на входа на спортния комплекс.

Децата участваха в търсене на „черно-бели“ съкровища на територията на комплекса, народни и модерни игри за малки и големи с аниматори и в конкурс за рисунка на локомотивска тематика. Открита тренировка по бокс също бе част от програмата на 1-ви юни.

Събитието завърши с демонстративен мач на малки вратички, в който взеха участие шампионите от 2004-та година Велко Христов и Краси Димитров, както и юношите на клуба Златан Христев и Йосиф Киуан.

Празникът бе уважен и от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров.

„Черно-бялата“ общност отпразнува вчера и 35 години от спечелването на Купата на съветската армия. Тогава Локомотив побеждава на финала с 3:1 Чирпан и вдига историческия трофей, който дава тогава право на участие в турнира за Купата на УЕФА.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top